Skip links

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contactgegevens:
De factuur wordt opgemaakt aan de hand van de gegevens welke de contractant heeft doorgegeven. Wil je je gegevens laten aanpassen. Stuur dan een e-mail naar info @www.efeud.nl.

Factuurnummer:
Vermeld altijd je factuurnummer in de omschrijving van de betaling. Zonder een kloppend factuurnummer kunnen wij de betaling niet koppelen en blijft de factuur open staan. Een factuurnummer begint altijd met G- .

Factuurdatum:
Dit is de datum waarop de factuur is opgemaakt en verzonden. Wijzigingen die na de opmaak van de factuur plaats vinden hebben geen invloed op deze factuur. eFeud hanteert een opzegtermijn van 30 dagen. Een opzegging dient minimaal 30 dagen voor de verlening van het contract te worden doorgegeven. Indien wij de opzegging na de opzegtermijn ontvangen dan is het pakket al verlengd en zul je een factuur ontvangen.

Omschrijving:
Hier staan alle producten en diensten met bijbehorende pakketten die op deze factuur in rekening worden gebracht.


Op dit moment zijn we onze veelgestelde vragen (faq) aan het bijwerken en uitbreiden. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info @www.efeud.nl

Return to top of page