0387370011 info@efeud.nl

Webshop laten maken

webshop-laten-maken

WooCommerce webshop beginnen?

Wij kunnen je daarbij helpen. Onze specialisten maken een webshop die past bij de behoeften van je bedrijf, technisch klopt en geschikt is voor alle apparaten, dus ook mobiel winkelen.

De diensten van eFeud helpen ondernemers in Nederland online zichtbaar te zijn. Wij zorgen voor een unieke webshop. Uniek in content en lay-out afgestemd op jouw bedrijf. Met een webshop van eFeud sta je sterk online.

WooCommerce als basis

eFeud bouwt je webshop in WooCommerce . Een zeer uitgebreid systeem dat tegelijkertijd even eenvoudig werkt als WordPress. Je kunt dus zelf gemakkelijk aanpassingen maken, producten, afbeeldingen en categorieën toevoegen.

Je webshop wordt uiteraard responsive gemaakt, wat inhoudt dat jouw producten op een laptop, tablet en mobiel goed zichtbaar zijn.

Dit kun je verwachten:

Een webshop die zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de bezoeker. Je webshop is op elk apparaat goed zichtbaar!

eFeud bouwt je webshop in WooCommerce. Een goede keuze voor gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Ook de achterkant van de website (WordPress) is eenvoudig in gebruik. Zo voeg je zelf gemakkelijk producten toe.

Wij zorgen voor het design en vullen de webshop met content als tekst, foto’s en producten. Je hoeft het alleen maar aan te leveren.

De nieuwe webshop staat supersnel online, zodat de business gewoon door kan gaan. Vragen of aanpassingen? Wij schakelen snel. Zo hoeft je online resultaat nooit lang te wachten.

Complete webshops met alles wat jij nodig hebt. Kortingscodes, voorraadbeheer of meerdere verzendmethodes? Wij bouwen en jij krijgt volledige controle.

Wil je ook een webshop afgestemd op uw bedrijf?

eFeud wordt: logo next web